De leukste startpagina voor kinderen!

Welkom op de allerleukste startpagina voor kids. Weet jij ook een leuke website..? Stuur hem gerust in en misschien plaatsen wij deze wel.

Een nieuwe fiets winnen?

01 okober: De kleurwedstrijd is alweer afgelopen. Wij hebben erg veel mooie kleurplaten, knutselwerken, collages, e.d. mogen ontvangen. Helaas kan er maar 1 de winnaar zijn en dat is na een loting Ryan van 2 jaar geworden. Natuurlijk hebben wij Ryan meteen op de hoogte gesteld en binnenkort kan hij heerlijk gaan (leren) fietsen op z'n zelf uitgezochte stoere fiets aangeboden door de sponsor van deze actie: fietsenopfietsen.nl. Allemaal hartelijk bedankt voor jullie deelname en hopelijk kunnen wij snel weer een nieuwe win actie plaatsen op kids-start.nl

De verlopen actie (waarbij de link naar de "kleurplaat" inmiddels is verwijderd):

Kan jij goed tekenen, verfen of knutselen, ben je niet ouder dan 12 jaar en kan je wel een nieuwe fiets gebruiken? Doe dan mee met onze "kleurwedstrijd", waarbij je lekker creatief kan zijn. Je maakt dan kan op een cadeau bon ter waarde van €150,- aangeboden door http://www.fietsenopfietsen.nl/kinderfietsen.html Voor dit bedrag kan je al een nieuwe kinderfiets uitkiezen, maar je mag natuurlijk ook je ouders vragen om iets bij te dragen voor een duurdere. Met de verzendkosten hoef je geen rekening te houden, want de nieuwe fiets wordt gratis bij de winnaar thuis bezorgd.