De leukste startpagina voor kinderen!

Welkom op de allerleukste startpagina voor kids. Weet jij ook een leuke website..? Stuur hem gerust in en misschien plaatsen wij deze wel.

De leukste websites voor kids!

Op Kids-start.nl vind je de leukste linken naar Websites die geschikt zijn voor kinderen! We hebben echter geen invloed op de inhoud van de sites waar we naar toe linken en dragen hiervoor dus geen enkele verantwoordelijkheid. Echter we controleren regelmatig de inhoud en willen op deze manier er voor proberen zorg te dragen dat we niet linken naar kind onvriendelijke websites. Zie ook onze Disclaimer.

Indien je op deze website of op de sites waar we naar toe linken, ongepaste inhoud tegen komt, verzoeken we je vriendelijk ons dit te melden middels het contact formulier.

Ken je zelf een leuke kinder site, vertel het ons en misschien plaatsen wij de link naar de betreffende site. Kom je een link tegen op onze site die niet werkt? Je helpt ons enorm om dit te melden aan ons.

Ben je zelf webmaster van een leuke kinder site? We zijn altijd op zoek naar leuke websites om een ruil mee aan te gaan. Link plaatsingen proberen we altijd in goed overleg te doen, zodat je link in de goede rubriek komt te staan met de eventuele juiste omschrijving en afbeelding. Webmasters van dochter pagina's zijn van harte welkom in de rubriek "linkpartners" tenzij ze een meerwaarde kunnen zijn voor een bepaalde andere rubriek. Let wel! we linken niet naar websites met ongeschikte inhoud en controleren regelmatig de inhoud.

Onze website is reclame vrij en dit willen wij graag zo houden. Wel plaatsen wij af en toe gesponsorde acties, mits ze een meerwaarde bieden voor onze bezoekers. Zo zullen we proberen om regelmatig kleurplaat wedstrijden e.d. te organiseren.

Vragen, suggesties of opmerkingen?
Neem gerust contact met ons op, meestal kunnen we je mail binnen 24 uur beantwoorden.